Egy nagyon vagány Hot Wheels kisautó érkezett hozzánk.

Keresd 2+1 akciónkat üzletünkben, mert most két Hot Wheels kisautó vásárlásához ajándékba adunk egy különleges,limitált kiadású arany autót! Érdemes minél előbb ellátogatni hozzánk, nehogy lemaradj róla!

Akciónk a készlet erejéig érvényes.


11.990Ft helyett 8.990Ft

Nyomd meg a bájos kutyus egyes testrészeit és máris kezdődhet a szórakoztató tanulás! A puha plüss kutyus hét különböző interaktív érintőfelülettel teszi érdekessé a játékot,mely mellé fény-és hangeffektek is társulnak. A kicsik számára így lesz csak igazán élvezetes a játék,ami fejleszti készségeiket is. Tudj meg többet a színekről,számokról,formákról és a testrészekről a tanuló kutyushugi segítségével.

Akciónk a készlet erejéig érvényes.

16.990Ft helyett 12.990Ft

BeatBo! Kezdődhet is a táncmulatság, ha gyermeke megnyomja BeatBo pociját vagy a lábán lévő gombok egyikét, amivel vidám dalokat és megtanulható tartalmakat és táncmozdulatokat csal elő. A játék során BeatBo robot kicsiknek bevezeti a babát a betűk, a színek, a számolás, a zene, az ok-okozat és sok egyéb érdekesség világába.

Akciónk a készlet erejéig érvényes.


A maszatmentes színező ára: 1.990Ft

Kettő vagy több db vásárlása esetén 1.690Ft/db

Melissa&Doug Water Wow színező

Kifestő, színező vízzel tölthető tollal, ami garantáltan nem maszatol! Töltsd meg vízzel a tollat, és már kezdheted is színezni az oldalakat! A víz hatására a színek előtűnnek!
Kíváló játék utazáshoz is! 3 éves kortól ajánlott

Az akció visszavonásig érvényes.


8.990Ft helyett 6.990Ft

Szuper Mágikus Jinn - A Varázslatos Gondolatolvasó

A Szuper Mágikus Jinn egy varázslatos lény, aki gondolatolvasó! Csak nyomd meg az orrát és kövesd az utasításait! Számos kérdést fog feltenni, hogy kitalálja, mire gondoltál! Hihetetlenül sokat tud, ezért érdemes őt próbára tenned! Amennyiben okosabb vagy és olyan feladványt adsz neki, amit nem tud, te nyersz! 5 éves kortól ajánlott.

Akciónk a készlet erejéig érvényes.

Társasjáték kínálatunk Top 20

Az aktuális készletről és árakról telefonon tudunk tájékoztatást adni. +84/319-006


Üzletünk képekben

A siófoki Ficánka játékbolt választékos, megújult kínálatával a minõségre törekszik elérhetõ áron, és folyamatos akciókkal kedveskedik vásárlóinak.

jatekbolt siofok logo

Ficánka Játékbolt Siófok
8600 Siófok, Szûcs u. 4.

Tel.: 84/ 319-006

facebook lablec

Ficánka gyerekjáték szaküzlet Siófok 2014 © Minden Jog Fenntartva